3
Komen

Harapan Tahun Akhir




Pratusan keseluruhan keputusan aku selama dua tahun dekat sini, inilah saat yang amat menyedihkan. Memang tak di nafikan subjek killer sem lepas salah satu faktor kawan2 aku yang lain semua 'jatuh' termasuklah aku sekali. 

Dengan rasa rendah dirinya aku tak kan biarkan kejadian macam ni berulang lagi, tak sanggup aku nak kecewakan mak ayah yang bersusah payah sara aku untuk belajar, tak mungkin aku gagal untuk ke sekian kalinya .. Insyaallah .. Moga di permudahkan segala urusan, amin ..

Hanya tinggal setahun aku kat sini, pejam celik pejam celik, dah senior rupanya ! haha.. Untuk masa depan, dah tak boleh main2 sekarang ni. Ini bukan azam kosong, tapi akan aku buktikan ia bakal jadi kenyataan kelak.


Buat kawan2 yang masaih berjalar, best of luck untuk korang semua. moga bertemu di lain tajuk =)




~SiLaLaH bACa (-_*)~

3 comments:

Muar said...

belajar di mana?

Mawar Hitam said...

@Muar bljar dekat melaka .. kolj uni islam melaka =)

Mawar berduri said...

(^+^)
sama2 usaha okeh.